Tur ghidat in Dulcele Targ al Iesilor - Piata Unirii

ImageNumar persoane

ImagePerioada

0 Noapte

Prima zi

ImageCazare

ImageTransport

Fara Transport 

Descriere

Tur ghidat Iasi - 2020

Everyn  propune un tur ghidat al Pietei Unirii din Iasi, „centrul istoric” al orasului, Piata Bunei Dispozitii si a Bucuriei. Tur inspirat de Iasi.Travel in locul unde s-a nascut Romania, unde se impleteste armonios trecutul, prezentul si viitorul!

Intalnire la statuia lui Alexandru Ioan Cuza, la orele 18:00, program: 

18:00 - 18:15 – Cuvant de bun venit Everyn 

18:15 - 19:00 – Evolutia istorica a Pietei Unirii 

19:00 - 19:30 – Prezentare Piata Bunei dispozitii si Piata Bucuriei celor mici

20:00 - 21:00  ­– Aperitiv la Inn Italia Romeo si Julietta.

Tur sustinut de Maftei Maria – Magdalena, manager Everyn Anima Holidays nascuta si pasionata de Iasi, care si-a propus sa promoveze Romania printre localnici si in strainatate. 

Recomandam vizitarea Iasului urmarind cele 7 trasee turistice tematice, si anume: traseul UNIRII, traseul ARTELOR, traseul COMUNISMULUI, traseul PELERINULUI, traseul EVREIESC, traseul ROMANTIC, traseul ACTIV. De asemenea trebuie sa aveti in vedere si o perspectiva MULTICULTURALA, caracterul cosmopolit fiind vizibil si demonstrat de orice obiectiv turistic. Atunci cand pasesti la Iasi, sa te opresti si sa asculti vocea pamantului si vei auzi ecourile glasurilor de armeni, greci, evrei, francezi, germani, italieni, rusi...

Pentru toti participantii si pentru toti cei care ne sunt alaturi in aceasta minunata aventura a turismului, va multumim si va asteptam cu mare drag sa ne treceti pragul!